Miami Platja, il·lusionada per l’arribada Festa Major d’hivern

Del 16 al 20 de març, tindrà lloc la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja en què s’inclouen espectacles de màgia i musicals, tallers en família i activitats esportives.

L’esdeveniment ve organitzat pel Departament de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i començarà el seu acte amb el partit de bàsquet entre els veterans del bàsquet Mont-roig i la Multiesportiva Miami. A més també arriba un dels actes de més èxit de les Festes de Sant Josep, amb el monòleg que aquesta vegada anirà a càrrec d’El Sevilla, el cantant del grup Los Mojinos Escocidos. Com a novetat aquest any es comptarà amb el nou espectacle musical de Roser anomenat Hola Raffaella!, on homenatjarà a la gran cantant italiana Rafaella Carrá. Francis Ortiz, regidora de festes de Mont-roig del Camp explica que la població té moltes ganes d’aquest esdeveniment.

A més dels actes mencionats anteriorment, també es podrà veure una exhibició de balls country i sevillanes, un berenar popular, Minidiscos i la tradicional tirada local de Sant Josep.

PUBLICITAT