Més de 150 assistents a l’última sessió de “Parlem, Cuinem, Tastem” de Riudoms

Èxit rotund del taller gastronòmic que va superar el rècord d’assistència en l’última sessió del cicle sobre l’alimentació en adults. La Llar de Jubilats de Riudoms plena de gom a gom va viure l’experiència del showcooking i un cara a cara entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras.

Montserrat Corts, regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, fa una valoració molt positiva del taller. Un taller diu, que està pensat en la realitat demogràfica del municipi. Cots i explica quin era l’onjectiu d’aquests cicles:

La importància de saber que menjar, com cuinar i llegir les etiquetes a l’hora d’escollir un producte alimentari han estat les claus que es volien traslladar. A més del foment del consum dels productes de quilòmetre zero.

«Parlem, Cuinem i Tastem» s’ha dividit en tres sessions, una cada mes. La bona acceptació per part del públic, que ha passat de menys de 100 assistents a la primera sessió a 150 en l’última, assegura, gairebé al 100% una nova edició l’any vinent. El cicle entre dins la promoció de l’envelliment actiu i saludable de la Regidoria de la Gent Gran de Riudoms.

PUBLICITAT