Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en la trobada d’esplais de la Fundació Pere Tarrés

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, el municipi aplega la trobada anual de joves i adolescents del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés. 

Riudoms acollirà aquest dissabte i diumenge 1.200 joves d’entre 15 i 18 anys. Es tracta d’una trobada anual de tots els esplais de la Fundació Pere Terres. Una acollida que sota el lema “Tic-tac, TU!” girarà al voltant de les xarxes socials i la gestió del temps.

Maria Cros, Regidora de Cultura i Joventut explica que significa pel municipi acollir aquesta trobada:

Per tant es presenten dos dies replets i diverses xerrades que enfocaran la gestió del temps des de diversos àmbits com les xarxes socials, la necessitat de voler-ho tot de manera immediata, el temps que dediquen a altres persones, a nosaltres mateixos i fins i tot al nostre planeta.

L’acte d’inauguració d’aquest dissabte, comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Riudoms, Segi Pedre, el delegat Territorial del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; de la 3a tinent d’alcalde i Regidora de Cultura i Casal Riudomenc, d’Ensenyament, Política Lingüística, Joventut, Lleure i Informació Municipal, Maria Cros Torrents; i del president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), Xavi Nus.

PUBLICITAT