Melendi tanca les cicatrius d’una Tarragona totalment entregada i entusiasmada

Amb un públic totalment entregat i la Tarraco Arena plena de gom a gom, Melendi va aterrar aquest dimarts a Tarragona amb la seva gira ‘Cerrando Cicatrices’ amb que el cantant espanyol està donant la volta al món amb la promoció del seu nou disc ‘Likes i Cicatrices’.

Des de primera hora del matí ja es podia veure als més fanàtics fent lloc a la cua entorn a la Tarraco Arena per ser els primers en accedir i ocupar les primeres files del recinte que va obrir portes a les 19h. El concert va arrencar puntual a les 21h de la nit amb un Melendi que va connectar amb el públic des del primer moment compartint i explicant com va endinsar-se en la música i el motiu de les seves lletres amb històries personals i quotidianes amb les quals qualsevol es pot sentir identificat.

Amb coneguts temes com ‘Caminando por la Vida’, ‘Con sólo una Sonrisa’, ‘Lágrimas Desordenada’s o ‘Tu Jardín con Enanitos’, l’asturià va oferir un ampli repertori de la seva trajectòria musical que va arrencar el 2001, formant part del grup El bosc de Sherwood. Poc després va gravar la seva primera maqueta i el seu primer disc: ‘Que el Cielo Espere Sentao’, tot i que poques van ser les cançons d’aquells orígens que van sonar durant la hora i mitja de concert a l’antiga plaça de braus.

Fins a 7000 persones van assistir a un concert que malauradament es va haver d’aturar en fins a quatre ocasions per part del cantant a causa de desmais entre el públic per la calor al recinte, on no es va obrir la cúpula, un fet que el propi Melendi va criticar en directe sobre l’escenari, explicant que ho havia demanat i no se li havia permès.

No obstant això, i amb temes més melòdics i d’altres més animats, els assistents no van parar de cantar i ballar a ritme de l’espectacle on Melendi també va donar protagonisme especial a cadascun dels membres de la banda, companys de viatge del cantant en cada concert, gira i racó.

“Likes y cicatrices” és l’onzè àlbum de Melendi, publicat al 2021, en forma d’aturada de la tirania del ‘Me Gusta’ a les xarxes socials i en referència amb el sentit de l’humor que el caracteritza. De fet, les pantalles recordaven al visionat d’una xarxa social amb les icones d’interacció i on també es projectaven les cares del propi públic al llarg de la nit.

Ara, per endavant, el cantant apunta lluny i es troba a punt de començar la seva gira americana amb una acollida espectacular i sold-outs en ciutats com Quito, Miami i Orlando entre d’altres.

Adrià Recasens | Jonay González | Laura Navarro

PUBLICITAT