L’hosteleria de Cambrils aposta pel reciclatge amb “Ecohostelers”

Un total de noranta-un bars i restaurants HORECA de Cambrils se sumen als 4.200 establiments catalans que ja participaven en el projecte “Ecohostelers” d’Ecoembes. Un programa que aposta per la sostenibilitat i que, per tant, es basa en el reciclatge d’envasos generats a les seves instal·lacions.

L’organització ambiental i l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Cuiners i Rebosters d’Espanya (FACYRE), han proporcionat per als locals 33 galledes i 20 papereres grogues per a reciclar de manera correcta. 

Alejandro Garcia, regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat, ha afirmat que el compromís de l’hosteleria és necessari per avançar en matèria de reciclatge, disminució del desaprofitament alimentari i gestió sostenible de recursos. Per la seva part, l’especialista d’Ecoembes a Catalunya, Ana Menéndez, està convençuda que aquesta experiència serà molt positiva. 

Els centres reconeguts com “Ecohostelers” disposen de formació i recursos en línia i altres temes relacionats amb la qualitat alimentària o el servei de lliurament, entre d’altres.

PUBLICITAT