L’Hospitalet de l’Infant acull la fira de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya

El cap de setmana del 16 i 17 de març, l’Hospitalet de l’Infant acull la fira de LEGO i Playmobil més gran de Catalunya. L’esdeveniment anomenat “Hospi Brick & Click” comptarà més de 200 metres quadrats d’exposició, tres parades de venda d’aquestes joguines i una zona de jocs amb bricks de LEGO.

Tothom qui vulgui, de manera gratuïta, podrà anar al Pavelló Esportiu Hospitalet on s’exposaran 15 diorames de Playmobil i més de 60 m² d’exposició de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks i Hispalug, procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. També hi tindran una parada l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant (ASHOFI) i diversos comerços locals amb productes relacionats amb aquesta temàtica.

La regidora de comerç, Sílvia Pujol, ha explicat que han volgut repetir l’acte després de la bona rebuda de l’any passat amb uns 5000 assistents. Manifesta la importància de la fira per fomentar el turisme i activar el comerç local, però també per ser un referent en aquest sector.

Aquest any com a novetat s’ha decidit reservar una hora de la fira per a l’entrada exclusiva de les persones amb neurodiversitat. Durant aquesta “hora tranquil·la”, prevista per al dissabte, de les 16:00 a les 17:00, es reduirà la intensitat lumínica i acústica del recinte, perquè aquest col·lectiu pugui gaudir de la mostra en un ambient de calma, sense soroll.

PUBLICITAT