Les esperades millores de la carretera de Vilanova d’Escornalbou comencen a finals de maig

A finals de maig comença l’esperat condicionament de les carreteres principals de Vilanova d’Escornalbou, la T-321 i la T-310z. S’ampliarà i millorarà una via en la qual han perdut la vida dues persones en els últims deu anys, i on cada any hi ha 2 o 3 accidents.

Fa uns quinze anys que des de l’ajuntament del poble es trasllada a la Diputació de Tarragona la necessitat de millorar la seguretat en aquestes vies, sobretot la T-321. El principal problema és l’amplada de la via, d’uns escassos 6 metres, però també s’afegeix que la vegetació està a tocar del voral i això dificulta en alguns casos la visibilitat. Això, sumat al fet que hi transiten una mitja de 1600 vehicles diaris i que molts, segons la gent del poble, no respecten els límits de velocitat, la converteix en una via molt perillosa.

El condicionament consisteixen a ampliar fins als 8 metres la carretera i construir dues rotondes. L’alcalde Xavier Garcia explica com millorarà la circulació després de les obres i com repercutirà molt positivament el poble.

La Diputació destina 2,5 ME en aquesta acció que durarà aproximadament un any i no afectarà en excés a la circulació habitual, ja que les actuacions es faran per trams.

PUBLICITAT