Les Borges del Camp celebra la II Mostra d’Entitats

Avui, des de les 11 del matí una trentena d’entitats de les Borges del Camp es concentren a la Pista del Centre Cultural Marinada per tancar la festivitat de Sant Jordi. 

Les entitats de les Borges del Camp són avui les protagonistes en una festivitat dedicada a la seva funció social. Després de l’èxit de l’anterior edició, que va aplegar 1.500 assistents, l’Ajuntament del municipi repeteix una cita que serveix per a donar a conèixer la feina de tot l’any d’aquestes associacions. Escoltem Montse Llaurador, regidora de joventut

Una Jornada que, tal com a confirmat la regidora, va servir per impulsar de nou les entitats del municipi.

Així al llarg del dia, les 24 entitats faran una mostra com ja s’ha donat el cas amb la Ballada de Sardanes amb la Comissió Aplec Verge de la Riera o l’Acte Literari de la Revista la Borja. També faran activitats com són jocs esportius, tir amb arc, taller de punts de llibre o taller de pintura. De fet, les mateixes entitats seran les encarregades de preparar tapes a preu popular.

El punt final d’aquesta festivitat la posaran els Diables de les Borges amb una carretillada i l’actuació musical de Batukamp.

PUBLICITAT