Les Borges del Camp celebra el Correllengua

Les Borges del Camp viu aquest dissabte el Correllengua, enguany dedicat a Pere Calders. Aquesta festivitat cultural va nèixer a Mallorca al 1993, i va arribar a Catalunya tres anys més tard gràcies a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL). 

L’acte inaugural serà a dos quarts de deu del matí, amb l’arribada de la torxa i el ball de gegants. Al mateix temps s’inaugurarà l’exposició “20 anys fent viva la flama de la llengua”. A continuació es representarà l’espectacle infantil “Raspall i altres contes” a la Plaça de la Dona. 

A les 17h de la tarda se celebrarà una gimcana oberta a tots els públics i una xocolatada popular. A les 18h Cal Casals acollirà el primer Correllengua per a joves, i una hora més tard hi haurà una sessió oberta del club de lectura sobre el llibre ‘Invasió subtil i altres contes’ de Pere Calders. 

L’acte de cloenda serà a un quart de nou de la tarda, en què s’apadrinarà la paraula escollida i s’entregaran els premis dels concursos “Noms de llocs que el temps ens emboira” i del primer concurs Correllengua.


PUBLICITAT