Les Barraques de Riudoms, el 26 i 27 de juliol

Torna l’estiu i amb ell les nits de concerts. A Riudoms, una de les cites més esperades pels joves del poble i del Baix Camp va agafant forma. Les dotzenes barraques es celebraran el divendres 26 i dissabte 27 de juliol.

L’esdeveniment ja ha passat la primera fase de construcció. Es troba en plena votació del 5è concurs de grups musicals i ja ha definit el cartell guanyador del 12è concurs. El disseny que servirà aquesta edició serà el de Marc Fortuny Badet i des de l’organització asseguren que ben aviat es mostrarà el cartell sencer.

Quant als grups participants del concurs els guanyadors es definiran mitjançant votacions a l’Instagram de l’organització @ulebarraques. Es presenta el grup de pop-rock de les Terres de l’Ebre “Júpiter”; el grup de rap del Baix Camp “Impkatats”; Lobster, una formació de set persones de Reus, Cambrils i Vila-seca amb música festiva i de mestissatge; els reusencs Plombiers que presenten indie-pop i, per últim, “Bastida”, el grup de punk-rock de València.

El guanyador del concurs serà escollit pel públic. El grup que tingui més likes a Instagram tocarà a les Ulé Barraques de Riudoms. Les votacions del 5è concurs de grups es poden fer fins al 24 de maig.

Encara que no es sàpiguen encara els grups participants en aquesta dotzena edició, des de la comitiva Ulé Barraques prometen un cartell amb grups de renom en el panorama musical català.

PUBLICITAT