L’Associació Gatmoster reclama millores a l’Ajuntament

Diverses queixes per part de l’Associació Gatmoster contra l’Ajuntament d’Almoster a causa que, segons ells, no estan complint la llei de benestar animal ni estan vetllant per la salut i benestar dels gats del municipi.

El problema sorgeix arran d’haver venut la casa on estaven vivint la colònia de gats i d’haver-los traslladat a un recinte privat on no poden entrar ni a donar-los menjar. Des de l’Associació, denuncien un cert incivisme per part d’alguns veïns, ja que s’han trobat alguns gats atropellats, enverinats i completament desorientats. Coia Escutè, sòcia de Gatmoster explica que l’únic que demanen és poder obtenir els permisos necessaris.

Com a resposta, en un comunicat l’Ajuntament d’Almoster apunta que són conscients de la situació i que “la seva voluntat no és desentendre’s dels animals domèstics abandonats” i que es faran les corresponents adaptacions per complir amb la nova llei. A més, assegura que sempre han ajudat a l’Associació dintre de les seves possibilitats i recursos.

PUBLICITAT