L’AMPA reclama l’ampliació de l’escola Ramón Sugrañes d’Almoster

L’Ajuntament d’Almoster ha iniciat el procés per poder obtenir el terreny que permetrà l’ampliació a l’escola Ramón Sugrañes. Quan s’elabori el projecte es farà arribar al Departament d’Educació de la Generalitat.

Tot i que ja fa temps que s’està treballant amb aquest projecte, el primer pas es va fer amb l’aprovació del POUM del municipi, que va declarar d’equipaments el terreny annex al col·legi. Per altra banda, l’AMPA de l’escola Ramón Sugrañes d’Almoster torna a reclamar aquesta setmana l’ampliació de l’escola del poble, ja que les instal·lacions són cada vegada més antigues i inadequades per les necessitats dels estudiants i dels docents que hi treballen. Marta Sas, presidenta de l’AMPA de l’escola, esmenta algunes de les restriccions que tenen els alumnes i els mestres.

Les famílies, juntament amb la comunitat educativa, exigeixen la redacció d’un pla amb terminis i accions concretes, així com l’inici urgent d’aquestes actuacions que garanteixin unes òptimes condicions d’aprenentatge i treball.

PUBLICITAT