L’Ajuntament de Botarell es declara solidària amb l’Alzheimer

L’Ajuntament de Botarell ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp pel qual oferirà, una vegada al mes, el servei d’informació, assessorament, suport i orientació a famílies amb malalts d’Alzheimer.

L’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp vol aproximar-se al Baix Camp oferint la possibilitat de desplaçar-se a Botarell per a facilitar assessorament i suport a les famílies amb malalts d’Alzheimer. L’Ajuntament de Botarell, al seu torn, cedirà l’espai adequat perquè aquest assessorament es dugui a terme.

Segons ha explicat l’alcalde, Lluís Escoda, el servei serà el quart dimarts de cada mes, de les 17:30 a les 19:30. L’alcalde considerava bàsic acceptar aquest conveni.

D’aquesta manera, Botarell s’uneix a la vintena de pobles solidaris amb la malaltia de l’Alzheimer. Una proposta en cooperació a la Confederación Española de Alzheimer que busca sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica de l’Alzheimer mitjançant la suma dels ajuntaments.

PUBLICITAT