La vella escola de Riudoms passarà a ser l’edifici central de les Entitats

És un dels projectes claus del mandat municipal i implica una inversió de mig milió d’Euros.

Les obres de la reforma de l’Escola Vella de Riudoms ja en l’etapa final de la primera fase del projecte. Des de l’any passat s’està treballant en la remodelació d’aquest edifici que va quedar en desús quan es va inaugurar la nova escola Beat Bonaventura Gran el 1970. L’objectiu és que es  transformi en el centre neuràlgic de les entitats de Riudoms.

Mig milió d’euros destinat a l’espai de les “Escoles Velles” que manté un lligam amb centenars de riudomencs i riudomenques que hi van passar la seva infantesa. És per això que, Xavier Gallego, regidor d’urbanisme, explica que s’està fent un treball bilateral amb les entitats, amb qui s’ha parlat per tenir en compte el disseny i mobiliari de cada un d’aquests espais.   Escoltem el regidor:

A l’edifici hi haurà una sala de conferències, un espai per l’espai i els cursos i cada entitat tindrà, segons nombre, un ús col·lectiu o individual de l’espai. L’alcalde Sergi Pedret, la regidora de Cultura, Maria Cros i Xavier Gallego van visitar l’edifici i  preveuen tenir acabades les obres abans de setmana santa.

 

PUBLICITAT