La Mitja Marató de Miami Platja vol consolidar-se

Tot a apunt per la celebració de la M3. La Mitja Marató de Miami Platja que acollirà dissabte la quarta edició d’aquesta prova atlètica que vol consolidar-se al calendari esportiu del Camp de Tarragona.

La prova organitzada per Naturetime Events i l’Ajuntament de Mont-roig del camp tindrà, com en altres anys, diverses modalitats de dificultats: els 21 quilòmetres de la mitja marató; una altra cursa de 10km i una tercera de 5. A més a més, ofereix també competicions d’iniciació per als menuts.

La M3 espera acollir al voltant de 500 atletes en aquesta jornada festiva i amb un circuit renovat. Els corredors de la mitja marató i de 10 quilòmetres passaran per l’Avinguda Barcelona, recentment inaugurada en la seva remodelació. La cursa de cinc quilòmetres, en canvi, passarà pel passeig marítim de Miami Platja. Aquest espai també acollirà la modalitat d’iniciació, la cursa de 350m per a infants fins als 7 anys i la de 700m per als joves entre 8 i 13 un cop hagin finalitzat les competicions principals.

PUBLICITAT