La Guàrdia Urbana de Reus llança una campanya preventiva del consum d’alcohol i drogues davant el volant

Del 14 al 22 de desembre, la Guàrdia Urbana de Reus realitzarà una nova campanya preventiva, gestionada pel Servei Català de Trànsit de control de la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

El fi de la campanya recau en reduir el nombre d’accidents i retirar que les persones que condueixen havent consumit alcohol o drogues posin en risc la resta d’usuaris de la via.

Els controls es duran a terme de manera aleatòria, alguns d’ells conjuntament amb el sector de Trànsit del cos de Mossos d’Esquadra, per tal d’abastar punts d’entrada i sortida.

El consum al volant de l’alcohol o les drogues, junt amb les distraccions per l’ús del telèfon mòbil i l’excés de velocitat, és un dels principals factors d’accidentalitat. Per aquest motiu, des de la Guàrdia Urbana s’incidirà en la lluita contra aquest consum quan es condueix un vehicle de motor.

Cal recordar que el consum d’alcohol no s’associa només a l’oci nocturn, sinó que també es produeix en dinars o trobades familiars o amb amics, on, per desgràcia, el context de consum està més acceptat.

PUBLICITAT