La Diputació dona 175.000 euros a 16 ADF davant l’alt risc d’incendi

La Diputació de Tarragona concedeix 175.000 euros a setze Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la província de Tarragona davant l’elevat risc d’incendi a l’estiu. Cinc d’aquestes són de la comarca del Baix Camp, la de Colldejou, les Borges, Muntanyes de Prades, Pratdip i Vilanova d’Escornalbou.

Pla mitjà d'alguns dels integrants de les ADF en la presentació del nou pla de prevenció d'incendis forestals. Imatge del 13 de gener del 2022 (Horitzontal)

El diputat delegat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Josep Forasté, explica que aquests diners serviran per recolzar les activitats de les ADF com la neteja d’espais o la compra d’equips de protecció personal. A més, afirma que no hi ha cap zona del territori en concret que els preocupi més que un altre.

Per altra banda, Forasté assegura que les administracions com la Diputació han augmentat els esforços davant de la crisi climàtica i han de seguir treballant per evitar que les conseqüències siguin pitjors.

PUBLICITAT