La CUP de Riudoms critica la poca visibilitat dels elements de seguretat vial del municipi

Des de el partit remarquen que estan a favor de l’acció d’introduir nous elements de reducció de velocitat però critiquen que no s’hagin posat de forma estratègica, adequada i segura.

La CUP considera que en l’àmbit tècnic, l’execució de la introducció d’aquests elements de seguretat no és correcte. Una de les queixes es refereix als reductors de velocitat instal·lats a l’Avinguda de Reus. El partit critica que, ni els radars ni els pilons que s’han col·locat recentment per evitar les imprudències dels conductors són prou visibles. Enric Jodar és el cap de llista de CUP Riudoms

Al municipi fa molts anys que s’han anat introduint diversos elements, com passos elevats o coixins berlinesos, en el cas més recent. La Unió de Pagesos ja va reclamar la retirada d’aquests elements perquè no eren adequats per la circulació dels tractors i ara s’han tornat a implantar.

Així doncs, la CUP insta a l’Ajuntament a replantejar la utilització de tots els elements indicatius i de seguretat viària per tal que aquests s’adaptin a la normativa i compleixin la funció per la qual han estat instal·lats. També reclamen que s’expliqui a la ciutadania quin elements reductors de velocitat són els més adequats.

 

PUBLICITAT