La 20ª edició de Riudoms – La Mola recupera la distància tradicional

Torna la Caminada Riudoms – La Mola – Riudoms el 30 d’abril, organitzada pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau Palomar (CERAP) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Es tracta d’una marxa a peu, no competitiva on l’objectiu és el repte personal.

Enguany la caminada recuperarà la distància tradicional amb un total de 56,77 km amb un desnivell acumulat de 3.422 metres i un de positiu de 1.711. La sortida s’efectuarà a dos quarts de set del matí i tenen com a hora límit d’arribada dos quarts de deu de la nit. Es passaran per llocs com el Pantà de Riudecanyes, el Castell d’Escornalbou, i l’Ermita de Mare de Déu de la Roca, d’entre d’altres. Qui no hagi complert el recorregut en aquell temps, estarà desqualificat. Aquest any es preveuen un total de 300 persones aproximadament. Pere Escoda membre de l’organització de la caminada i del CERAP, avança algunes de les sorpreses d’aquesta 20ª edició.

L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

PUBLICITAT