Jordi Salas obre el cicle de conferències gastronòmiques del CERAP

El catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili dona el tret de sortida al cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació organitzades per al Centre d’Estudis Riudomenc Arnau Palomar.

Avui divendres a les 19:30 a la sala d’actes del CERAP, Jordi Salas parlarà sobre «Dieta i salut: una responsabilitat sobre nosaltres i les futures generacions». Jordi Salas és director de la Unitat de Nutrició Humana de la Facultat de Medicina de Reus (URV) i cap clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i director del Grup de Recerca Consolidat Nutrició, Alimentació, Creixement i Salut Mental reconegut per la Generalitat de Catalunya. Les seves línies de recerca són, entre altres, l’efecte de la dieta mediterrània sobre el risc cardiovascular i malalties metabòliques o  Prevenció de la diabetis a través de la dieta.

Carme Ruscalleda serà la protagonista de la pròxima xerrada del cicle de conferències de gastronomia, el divendres 8 de febrer.  

PUBLICITAT