Instal·lació de l’enllumenat de Nadal a Reus

Ens apropem a l’època nadalenca i Reus ja ha començat a instal·lar l’enllumenat de la ciutat. Enguany, la contractació dels subministraments s’ha licitat i ha estat dividida en sis lots. 

El dia d’inauguració serà el divendres 24 de novembre amb l’espectacle d’encesa de l’arbre de Nadal, acte que es durà a terme a les 19.00 h a la plaça del Mercadal. La il·luminació romandrà oberta, en horari  de 17.30 h a 23.00 h, des del dia d’inauguració fins al diumenge dia 7 de gener de l’any vinent. 

Com a novetat, aquest any s’ampliaran els carrers il·luminats incorporant els carrers comercials, que per primera vegada l’Agència Reus Promoció se’n farà càrrec. Aquesta licitació permet estalviar la despesa que en els darrers anys assumien els botiguers, així com obtenir una millora en la gestió de la instal·lació del manteniment de les llums. 

La plaça d’Evarist Fàbregas, els carrers de Riudoms, de Sant Llorenç, del Vilar, de la Presó, de l’Hospital i els passejos Sunyer i Prim, són els que han estat determinats, a través de l’estudi de la densitat comercial dels carrers de la ciutat, per adherir-s’hi.

PUBLICITAT