Iniciativa contra l’incivisme de persones amb gossos

L’Ajuntament i la Policia de Mont-Roig del Camp acorden una campanya per combatre l’incivisme de les persones propietàries de gossos. Amb aquest objectiu es busca intensificar les accions de control i d’informació sobre les obligacions de tenir animals de companyia com per exemple recollir disposicions o identificar-los mitjançant xips, censats i lligats. Coincidint amb aquesta iniciativa que compta també amb la col·laboració de La Florida, es distribuiran dispensadors de bosses per aquests animals.

La iniciativa a més recorda que si els propietaris no compleixen amb la obligació de recollir les disposicions de la seva mascota poden tenir sancions fins a 400 euros. A més, es posa especial èmfasi en el cas dels gossos potencialment perillosos i es recorda els propietaris d’aquests animals que han de requerir llicència per a la tinença i conducció.. L’incompliment de totes les obligacions podrien ser objecte de fortes sancions i arribar fins als 15.000 euros.

Així doncs per tal de potenciar aquestes mesures, es repartiran dispensadors de bosses i es poden recollir a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania de Mont-roig i de Miami Platja.

PUBLICITAT