Fito Luri i Enchantée entre la programació cultural de Mont-roig del Camp

La programació d’Arts Escèniques d’Hivern i Primavera del municipi del Baix Camp apropa dotze propostes amb un ventall que va des de la màgia, fins al ball de Swing. 

Els habitants de Mont-roig del Camp podran veure prop de casa humor, circ i concerts, i és que la programació cultural toca tot un ventall d’activitats d’arts escèniques gratuïtes.

L’espectacle de màgia amb Melanie, una de les promeses del món de l’il·lusionisme, obre aquest dissabte una programació que tindrà, entre altres, un concert amb el cantautor reusenc Fito Luri el set d’Abril, o un espectacle de circ “Rodolfo i Rita” de la companyia Passabarret, fins a una proposta teatral per a nadons, per acabar el 28 de juny amb una jornada de Liceu a la Fresca.

També es torna a programar una sessió per tal de fomentar la cultura teatral entre els nens i nenes del municipi. Hi participaran els alumnes de 5è i 6è de lesescola Mare de Déu de la Roca, Marcel·lí Esquius i Joan Miró. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 21 de març al Centre Polivalent de Miami Platja.

 

PUBLICITAT