Exposició itinerant sobre els moments de la vida dels neandertals al Museu

La sala d’actes del primer pis del Museu d’Arqueologia al Raval de Santa Anna de Reus- acull des d’aquesta setmana l’exposició itinerant “Neanderlife. Moments de la vida neandertal” organitzada per l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i altres institucions científiques i universitàries. Aquesta exposició està distribuïda per la Diputació de Tarragona.

La mostra es podrà veure fins al dia 22 de desembre, en el marc de l’horari habitual del Museude Reus (dies laborables, de dilluns a dissabte, de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h).

L’exposició “Neanderlife. Moments de la vida neandertal”,  recorre  de manera amena i didàctica  les característiques de la vida de les poblacions neandertals de fa milers d’anys. Podrem aprofundir en el coneixement d’aquesta espècie extinta: qui i com eren ?, com poblaven l’entorn ?, com i de que s’alimentaven ?, com i amb que realitzaven les seves eines ?, on vivien? … tot això a través del coneixement que ens aporten les excavacions arqueològiques realitzades en diversos llocs del nostre territori.

PUBLICITAT