ERC guanya a Riudoms i trenca la ratxa de victòries convergents

Esquerra Republicana de Catalunya guanya les eleccions a Riudoms i posa fi al dedomini del llegat convergent que havia dominat el consistori riudomenc des de l’any 1991. El consistori ha quedat dividit entre els dos grans partits amb 7 escons per ERC i 6 per a Junts per Riudoms, mentre que PSC i CUP perden la representació.

Ricard Gili, nascut l’any 1981 i periodista de professió, és llicenciat en Periodisme i Història, màster en Comunicació social i postgrau en màrqueting digital. Ha treballat en la conselleria d’Acció Exterior de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, RAC1, la Cadena SER i la UOC. Gili s’ha mostrat agraït a la població pel suport i assegura que és el resultat de quatre anys de feina.

Per altra banda, el pròxim alcalde riudomenc assegura que a pesar d’ostentar la majoria absoluta mantindrà la “mà estesa” a Junts per arribar a grans consensos i seguir “una línia de col·laboració pel bé de Riudoms”. A la vegada, també es mostra estranyat de què “en un municipi com Riudoms de 7.000 habitants només hi hagi dos colors” perquè “aquests no representen la pluralitat que hi ha en el municipi”.

PUBLICITAT