Ja es coneixen els guanyadors de Rutes Tapes Gaudí de Riudoms

La Cafeteria d’Acord, amb “Pernil Escarxofat” guanya el Premi a la Millor Tapa, un premi que es decideix per la votació de les persones que han provat totes les propostes participants a la ruta.

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, i la regidora de Comerç, Eugenia Montalvo, han lliurat els premis de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí a la sala de plens de l’Ajuntament. En l’edició d’aquest any de la Ruta de Tapes Gaudí, ha estat un èxit, amb 9.654 tapes durant els dos caps de setmana de durada de l’esdeveniment. El primer cap de setmana es va tancar amb 4.404 tapes i, el segon, amb 5.250 consumicions.

D’aquets, ja coneixem els tres més ben valorats pel públic: la votació dels clients ha atorgat el premi a la millor tapa a la Cafeteria D’Acord que va presentar la tapa anomenada «Pernil Escarxofat». El segon premi, ha anat a parar a l’establiment Atura’t amb la tapa «Timbal de Galta de Porc» i, el tercer premi ha presentat un empat: el restaurant Sake Sushi amb la tapa «Mar i Terra» i Braseria Sant Antoni amb la proposta «Trenka-These».

També s’han repartit els següents premis:10 vals de 30 € per consumir als establiments participants (un per cada establiment); 1 Premi estrella valorat en 200 € i 1 val de 30 € per gastar a qualsevol establiment de la ruta (en la modalitat del Concurs de xarxes socials)

Els 10 establiments participants han estat Sake Sushi, Atura’t, Bar Pepe 2, Katacrep, K l’Eva, Pizzeria Caprici, Braseria Sant Antoni, La Confiteria, Bar Casal i Cafeteria D’acord.

PUBLICITAT