El sector turístic pendent del ritme de vacunació

El sector turístic de la Costa Daurada ha fet un bon balanç de la Setmana Santa. La Federació Empresarial de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre d’Hostaleria i Turisme expliquen que hi ha hagut més d’un 80% dels càmpings oberts, el 50% dels apartaments, i entre un 15% i un 20% dels hotels. Tot i això el seu portaveu, Xavier Guardià, ha comentat que “és una petita esperança”.

Pla obert de dos turistes prenen el sol a la piscina de l'Hotel Golden Port Salou. Imatge del 13 de setembre del 2020 (Horitzontal).

Guardià també ha fet referència al toc de queda. Des de la Federació demanen que que s’ampliï i es deixi servir sopars a la restauració, ja que és un dels punts importants del sector. 

Pel que fa a l’estiu el miren amb esperança, assegurant que “ja hi ha moviments dels tour operadors, i demanen que les administracions es posin d’acord amb la gestió del passaport COVID-19.

Tot i això són conscient que el més important és el ritme de vacunació i el percentatge de població que hi hagi vacunada. 

PUBLICITAT