El Riudoms ja guanya i goleja (1-4)

El Riudoms s’emporta la primera victòria del curs davant el Pardinyes i lluny de l’Estadi Municipal. Les riudomenques van aconseguir donar la volta a un partit que es va complicar als primers instants i és que el conjunt lleidatà va estrenar el marcador ràpidament amb el gol al minut 3 de Mariona Casas.

El Riudoms va reaccionar ràpidament i va aconseguir igualar el matx amb una primera meitat d’ensomni. Mar Dueso va anotar al minut 17 per posar les taules i va capgirar el marcador a la mitja hora de partit. Abans de passar per vestuaris, Laura Navarro tornaria a anotar un gol per ampliar distàncies i donar un cop moral al Pardinyes.

Seria a la segona meitat quan el conjunt del Baix Camp posaria el gol definitiu, novament obra d’una Mar Dueso que completava el ‘hat trick’ al minut 60 ficant l’1 a 4 definitiu.

El Riudoms surt de la zona perillosa i ja suma 4 punts de 9 possibles pujant fins a la 8ª posició dins de la zona mitja de la taula i allunyant-se del Pardinyes, cuer i única posició que perdria la categoria nacional.