El Riudoms cau en una primera meitat caòtica (3-2)

El Riudoms torna a perdre després de tres jornades consecutives puntuant a la Primera Nacional. Les del Baix Camp van quallar una dolenta primera meitat que va deixar el partit molt complicat pels segons 45 minuts.

Les de Raúl Lucha van ser capaces d’estrenar el lluminós amb el gol al minut 10 de Laura Navarro, però el Fontsanta-Fatjó remuntaria en un quart d’hora d’ensomni. L’empat arribaria des dels 11 metres gràcies a Angela Barroso. Al 37 Elisabeth Orfila canviaria el signe del partit i al 44 Anna Rois ampliaria distàncies per posar el 3 a 1.

La segona part seria diferent amb un Riudoms que només va poder retallar diferències per posar el 3 a 2 definitu obra de Laura Mas. El Riudoms baixa així 3 posicions a la taula i cau a la desena plaça. Tot i això, les del Baix Camp segueixen tres punts sobre el descens directe que el marca el Zaragoza B.