El Riudecanyes puja a Divisió d’Honor catalana de Futbol Sala

El Club Futbol Sala de Riudecanyes ha ascendit de categoria aquest passat cap de setmana i és nou equip de la Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala. Ho va fer diumenge a la pista de l’Alforja, davant el segon equip d’aquests. Es tractava de la darrera fase del play-off d’ascens i el Riudecanyes va imposar-se a la tanda de penals per 3-4 per celebrar el triomf a domicili.

En els 40 minuts, l’equip entrenat per Jordi Tuset va ser capaç de posar-se sempre per davant. L’Alforja va igualar el 0 a 1 inicial i en quatre minuts va empatar el duel a 3 després de veure’s dos gols per sota a la mitja hora de joc. El partit es va resoldre des del punt de penal i el Riudecanyes va tenir l’encert i la fortuna de sortir-ne guanyador. Roger Nolla, president de l’equip, valora la trajectòria de l’equip durant la temporada.

D’aquesta manera, el Riudecanyes jugarà la pròxima campanya a Divisió d’Honor, la més alta a nivell català. Compartirà categoria amb conjunts de proximitat com el Vinyols i, si se salva, el Club Futbol Sala Reus.