El RallyRACC Catalunya – Costa Daurada torna a trepitjar terra

Jose Antonio Suárez Miranda, més conegut com a “Cohete Suárez”, defensarà la primera plaça a la classificació del SuperCampionat d’Espanya aquest cap de setmana en el RallyRACC Costa Daurada. L’asturià, al voltant del seu Skoda Fabia Rally2 EVO lidera el rànking amb 197 punts, seguit de Ruben Ivan Ares, amb 166 i el català, Nil Solans, amb 139. 

Font: RallyRACC

No obstant això, també s’ha de tenir en compte altres noms com a candidats al podi, com Diego Ruiloba, Óscar Palomo, Javier Pardo, Pepe López i el retornat Nil Solans, recuperat de la seva lesió l’edició passada en el Rally Catalunya.

Aquesta prova, amb la falta de la participació enguany del campionat mundial, retorna a la terra després d’anys sent únicament d’asfalt amb un total de 9 trams. Port Aventura, a Salou, torna a ser el punt neuràlgic amb el parc d’assistència d’on partiran els cotxes divendres i dissabte. Divendres, únicament es farà una doble passada a la tarda pel tram de Santes Creus, a la comarca de l’Alt Camp, mentre que dissabte els cotxes viatjaran fins la frontera amb Aragó, fent una doble passada pels trams de la Pobla de Massaluca-Vilalba dels Arcs, Horta-Bot, Gandesa i al migdia un tram especial a Salou.

PUBLICITAT