El Premi Joves Agustí Pàmies de les Borges del Camp ja està en marxa

Aquesta serà la 28a edició del premi literari adreçat als estudiants de 6è de primària, ESO i Batxillerat dels centres d’ensenyament del municipi o residents al poble.

Es tracta d’un premi de narrativa amb temàtica lliure en llengua catalana. Un reconeixement que busca impulsar als joves de les Borges del Camp a realitzar treballs originals i un vincle amb l’escriptura.

Les obres es poden presentar fins al 15 de març a l’Ajuntament de les Borges del Camp o bé als mateixos centres educatius (l’escola Rocabruna i l’INS Fontanelles). El premi per a la persona guanyadora de 6è de primària serà un llibre de lectura, mentre que per a cada curs d’ESO i Batxillerat el primer premi serà de 60 euros i el segon de 40 euros.

El jurat estarà format per persones representatives del món de les lletres, pels representants de l’Ajuntament de les Borges del Camp que es designin, per representants de l’Escola Rocabruna i de l’INS Fontanelles i un representant de l’AMPA respectivament.

Els premis es lliuraran amb motiu de la Diada de Sant Jordi a l’Escola Rocabruna i l’INS Fontanelles i tindran un reconeixement al web municipal.

PUBLICITAT