El Ple de Mont-roig complementar amb 600.000 euros la construcció d’un nou centre sociocultural

El complement a la  partida pressupostària del s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups menys el PDeCAT. En total es destinaràn 1 milió d’euros  al pressupost d’aquest any per a la construcció del nou equipament, sumant els 400.000 euros que hi havia actualment.

Un centre que ampliarà els espais disponibles per a acollir activitats de caràcter sociocultural i festiu ja que donarà lloc  a les entitats del municipi que actualment manquen de locals propis on celebrar els seus actes. Un espai que també acollirà activitats de l’Ajuntament que actualment es duen a terme al Pavelló i que, segons l’ajuntament,  evitaran així les dificultats que ara es presenten a l’hora de compatibilitzar-les amb les esportives.

El projecte preveu una superfície aproximada de 1.200 metres quadrats en dues plantes i la construcció en dues fases. Fran Morancho, alcalde del Mont-roig, ha explicat que la redacció del projecte ja s’ha adjudicat a un despatx d’arquitectura i es començarà a treballar en les pròximes setmanes. A més, es preveu elaborar el projecte consultant les entitats de Mont-roig, que han de fer ús de les instal·lacions.

La modificació de crèdit s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups menys el PDeCAT, que s’ha abstingut. Una modificació que, a més, també preveu dotar de pressupost la compra del solar del casino, amb 67.000 euros, la compra de mobiliari urbà amb 17.000 euros, la compra de contenidors amb 38.500 euros i 17.000 euros per a amortitzar deute, entre d’altres.

 

PUBLICITAT