El Monestir d’Escornalbou celebra l’arribada d’aigua potable

Riudecanyes celebra el renaixement del Castell Monestir d’Escornalbou i aquest proper dissabte per l’arribada de l’aigua potable que arriba al Monestir per primer cop a la seva història.

En l’esdeveniment hi seran presents autoritats de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de posar en valor el castell i fer-lo atractiu pel seu entorn turístic i identitari del Camp de Tarragona i del conjunt de Catalunya. Pel proper dissabte 8 de juny hi ha previst una sèrie d’actes per la millora de l’aigua potable dins el conjunt de la Operació Baronia d’Escornalbou, en primer lloc amb l’obertura de l’aixeta i després amb la festa als antics municipis de la Baronia. En aquest pla participen set municipis com és el cas de l’Argentera, Colldejou, Duesaigües, Pradell de la Teixeta, Riudecanyes, la Torre de Fontaubella, i finalment Vilanova d’Escornalbou.

L’Operació Baronia d’Escornalbou està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el programa FEDER de Catalunya 2014-2020.

PUBLICITAT