El Concurs Literari “El Portal” de Castellvell arriba a la desena edició

L’Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club Lector de Castellvell han convocat un any més el Concurs Literari “El Portal” d’obres en català, que arriba a la seva desena edició. Com a novetat destacada, enguany s’equipara la quantia d’ambdós premis, el de narrativa lliure en llengua catalana i el premi de poesia en català. 

Així doncs, es convoca un concurs de narrativa lliure en català, amb un primer premi de 700 euros i un accèssit de 300 euros, i, per segona vegada, es convoca un premi de poesia en català amb un primer premi de 700 euros i un accèssit de 300 euros. La data límit de recepció d’obres finalitzarà el 4 de març de 2024. 

El concurs literari s’ha anat consolidant amb els anys amb un increment de participació tant d’autors locals com d’altres poblacions del Camp de Tarragona i dels Països Catalans. Els participants hauran de ser persones majors d’edat i cada concursant hi pot participar amb una única obra a cada categoria. 

La data límit de presentació de les obres presentades a concurs és el dia 4 de març de 2024. El veredicte es farà públic el 2 d’abril. L’acte de lliurament de premis es durà a terme el 19 d’abril de 2024, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi. 

PUBLICITAT