El Cicle Gaudí arriba a Almoster

El Cicle Gaudí arriba un any més a Almoster amb projeccions programades fins al juny. Les pel·lícules es podran veure l’últim divendres de cada mes a les 20.30 hores al Teatre Municipal d’Almoster.

El cicle Gaudí busca fomentar l’interès entre la població pel cinema català, fent arribar films de qualitat, però fora de la indústria cinematogràfica més comercial, a municipis més petits. L’entrada general val 4,5 €, però també hi ha descomptes. Si ets menor de 16 o major de 65 o tens el Carnet Jove o formes part de la Federació d’Ateneus, costa 3 €. Un incentiu més que fa que l’activitat es converteixi en un atractiu pel poble que pot gaudir del cinema fora de les sales convencionals.

La majoria de les obres del cicle són el català, però la primera projecció, que serà el dia 23 de febrer, és en anglès, català i castellà. La pel·lícula es titula “Upon Entry” (La Llegadada) i està dirigida per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, on els actors principals són Alberto Ammann i Bruna Cusí. Aquest film compta amb 6 nominacions als premis Gaudí, 4 als Goya i 3 als Feroz. I està guardonada en la categoria de millor guió als Gaudí i als Feroz.

PUBLICITAT