El cicle de terror Pànic torna a Mont-roig del Camp

El cicle Pànic 2023 arriba a la seva tretzena edició. Durant un mes i mig es faran activitats terrorífiques per al jovent. És una proposta que impulsa el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, enguany, amb novetats al Passatge del terror i consolidant propostes que han tingut èxit en edicions anteriors. 

La programació començarà a finals de setembre, amb la proposta Cluedo en viu, coincidint amb les festes de Sant Miquel i s’allargarà fins al 12 de novembre. Entre els plats forts, està el Survival Zombie, que després de l’èxit de l’any passat amb gairebé 500 participants, tornarà a omplir els carrers de Miami Platja de zombis. Serà el dissabte 7 d’octubre i les entrades ja estan a la venda.

D’altra banda, els dies 20, 21 i 22 d’octubre tindrà lloc el Passatge del Terror a l’Espai Jove K1 de Mont-roig amb diverses novetats. Aquest any, el divendres i el dissabte es farà un passi en horari nocturn per a les persones més agosarades. Cal destacar també que el 9, 10, 11 i 12 de novembre finalitza el Pànic amb l’Escape Room al parc Lilí Álvarez de Miami Platja.

PUBLICITAT