El CERAP acull l’onzena edició de l’Esplai Despuig

Serà aquest dissabte a quarts d’una del migdia i la taula rodona versarà al voltant de “Les oportunitats del món digital”.

Una activitat que proposa un espai de reflexió i de debat per xerrar sobre les oportunitats que ofereixen els nous canals digitals a les entitats i als investigadors que fan recerca local. “Les oportunitats del món digital” és organitzada per L’Institut Ramon Muntaner, el CERAP, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Generalitat de Catalunya.

La jornada  que acull el CERAP pretén mostrar una sèrie de propostes tecnològiques que poden ser eina i aparador per a la producció d’aquestes entitats, així com reflexionar sobre les millors estratègies per a la difusió, accés i creació del patrimoni cultural en el món digital.

La Taula rodona comptarà amb la intervenció d’Anna Busom, cap de suport del Servei Tècnic Inventari de la Direcció General de Patrimoni Cultura; -Josep Lladós, director del Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Albert Pujol, graduat en Multimèdia i membre de la secció de cultura digital del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

Estarà moderada per Enric Cobo, cap del Servei de Coordinació General d’Arxius de la Direcció General de Patrimoni Cultural i membre del patronat de l’Institut Ramon Muntaner. La participació en la jornada és gratuïta i oberta al públic.

 

PUBLICITAT