El Riudoms aconsegueix la primera victòria de la temporada a domicili

El CD Riudoms Femení guanya a domicili en el seu desplaçament més llarg de la temporada a les Illes Balears davant el Collerense per 1-3. Les riudomenques aconsegueixen així la seva primera victòria en cinc jornades, després d’un inici complicat de temporada i que van aconseguir el primer punt de la temporada la jornada passada davant el Huesca.

Les del Baix Camp es van avançar al minut 22 per mitjà de María Pablo i s’anaven al descans amb l’avantatge al marcador.

A la segona meitat les del Baix Camp van certificar la victòria amb gols d’Andrea Ibañez i Mar Dueso al minut 72, el gol de l’honor de les locals arribaria a falta de deu minuts d’acabar el matx.

Així doncs, les grogues certifiquen la primera victòria de la temporada en lliga nacional després de cinc jornades i el proper partit serà diumenge contra l’Igualada.