El Cap de Setmana Cultural de Riudecanyes arrenca amb el teatre de Toni Albà

Arriba el Cap de Setmana Cultural a Riudecanyes. Des d’avui, dijous 16, fins diumenge 19 de maig, els riudecanyencs podran gaudir de cinc activitats relacionades amb la cultura, per petits i grans. La proposta més atractiva és l’espectacle de Toni Albà, dijous a les 20 h a la Societat Recreativa.

Aquesta proposta teatral, anomenada D’ONQUION i protagonitzada en solitari per l’actor i humorista català Toni Albà, planteja temes científics i filosòfics que faran reflexionar l’espectador sobre el sentit de la vida, l’atzar i la felicitat, sempre en un to còmic. Dissabte també a la Societat hi haurà un altra representació teatral a càrrec de la companyia Teatr’Era de Castellvell.

D’altra banda, comptaran amb l’escriptora Loli Beltran, que farà una activitat relacionada amb el seu conte “Una paraula màgica!”, per parlar del perdó i demostrar el poder d’aquest mot als més petits. Això serà divendres a les 17 h a la pista de l’escola. Diumenge a la pista de l’Eura s’habilitarà un espai de lectura, on es llegiran contes, i també es faran jocs durant tot el matí. La jornada cultural conclourà diumenge al vespre amb el concert de la Big Band BUMT a ritme de jazz i swing.

PUBLICITAT