Diversos Ajuntaments del Baix Camp es sumen a la vaga

Els Ajuntaments de Montbrió, Riudoms, les Borges i Botarell secunden la convocatòria de la Intersindical-CSC per l’aturada amb motiu del judici al procés.

Així ho han anunciat de forma oficial des dels consistoris. Hi haurà serveis mínims en els quatre municipis del Baix Camp en motiu de la vaga general per manifestar protesta respecte al judici del procés. L’Ajuntament de Montbrió del Camp tancarà les dependències municipals. En la mateixa línia, els treballadors de la Biblioteca Dr Marc Ribas i Massó també s’han sumat a la vaga.

Riudoms seguirà el mateix camí. Des de les 00 fins a les 23.59 l’Ajuntament s’uneix a la vaga, però garanteix els serveis mínims en els serveis considerats essencials per la comunitat. Els serveis mínims garantiran el funcionament del servei de l’oficina d’atenció al ciutadà, de la guàrdia municipal, brigada municipal (emergències), neteja dels centres escolars i de la Llar d’Infants. El funcionament de l’Escola de Música, la Llar d’Infants i el servei de menjador escolar es garanteix amb només un terç del personal.

El municipi de les Borges del Camp romandrà obert de 10:00 a 13:00 per tal de garantir el funcionament del registre general d’entrada i facilitar els serveis mínims fixats.

A Botarell, l’Ajuntament i les seves dependències municipals romandran tancades, també, amb serveis mínims. Per emergències podeu trucar al telèfon 696807440

PUBLICITAT