Desmantellada una plantació de 1.300 plantes de marihuana a Miami Platja

També s’ha detingut el responsable de la plantació per un presumpte delicte de tràfic de drogues i frau del consum elèctric. Divendres passat la Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Miami Platja va intervenir l’habitatge on hi va trobar 1.393 plantes de marihuana i diversos sistemes d’il·luminació, ventilació i control de la temperatura i humitat pel cultiu d’aquesta planta.

La vivenda s’hauria llogat a principis d’any amb l’únic objectiu de fer aquesta plantació intensiva. Els agents van començar la investigació el març gràcies a una informació anònima relacionada amb el cultiu de marihuana a l’interior d’una habitatge de la urbanització Pi Alt de Miami Platja.

La instal·lació d’un gran nombre d’equips d’aire condicionats i extractors d’aire i la forta olor va denotar que dins d’aquesta habitatge hi havia aquesta plantació cannàbica. L’empresa subministradora d’electricitat que va confirmar que l’habitatge obtenia electricitat de forma fraudulenta va permetre el l’autorització del registre de l’habitatge.

El detingut va passar a disposició del Jutjat n1 de Reus.

PUBLICITAT