Desarticulen una banda que venia medicaments il·legals en sex shops

Les autoritats de la Policia Nacional han aconseguit desmantellar una banda criminal que es dedicava al tràfic de medicaments il·legals, incloent-hi anabolitzants i altres productes, els quals venien a través de Sex Shops de Tarragona, el Vendrell i Reus.

Un total de onze persones han estat detingudes en aquesta operació, la qual ha implicat l’execució de deu ordres de registre i entrada. Aquestes accions han portat a la confiscació de 65.000 pastilles, que consisteixen en una combinació d’anabolitzants i productes per millorar la virilitat, així com 100 recipients de popper. A més, s’han intervingut 80.500 euros en efectiu i es van descobrir 25 quilograms de pastilles empaquetades que estaven sent retingudes il·legalment al país. També s’han trobat tres armes elèctriques, una pistola d’alarma i 50 cartutxos de munició no letal.

Segons les declaracions de la policia, l’organització captava clients mitjançant anuncis publicats als perfils de xarxes socials i als canals de missatgeria instantània.

PUBLICITAT