Derbi per confirmar les bones sensacions

Arriba un dels moments més importants en l’àmbit futbolístic del territori, arriba el derbi entre Reus i Nàstic. El proper diumenge a les 18h de la tarda, l’Estadi Municipal de Reus acollirà el seu tercer derbi en el futbol professional. A més, enguany el partit ve marcat per unes connotacions especials, ja que coincideix amb la festa de Santa Tecla a Tarragona i queda a dos dies de les de Misericòrdia.

Tot això se suma a l’estat en el qual arriben els dos conjunts, que malgrat  l’inici complicat, més pels tarragonins, venen de guanyar els seus respectius partits la jornada anterior. Fet que provoca que s’esperi un matx amb la igualtat com a protagonista, tot i que el Reus sumi ara mateix tres punts més que els granes. D’aquest fet en parla el tècnic del Reus, Xavi Bartolo.

Els del Baix Camp són conscients que aquest derbi és una gran oportunitat per confirmar i consolidar les bones sensacions de l’equip en les darreres jornades, i a la vegada, de sumar la primera victòria a casa amb el respectiu cop de moral que significaria derrotar al Nàstic.

Xavi Bartolo ha parlat del que significa per ell el derbi, i assegura que al no ser el primer cop que s’hi enfronta, el simbolisme ha canviat. A més, afirma que afronten el partit com un més.

Pel que fa al Nàstic, i malgrat que en un derbi les ratxes o darrers resultats queden al marge i tot s’iguala, arriba després de guanyar l’Osasuna al Nou Estadi i suma 4 punts de 15 possibles. El mateix tècnic lleidatà ha parlat d’aquest Nàstic i dels seus punts forts.

Pel que fa a baixes, Bartolo té el dubte de Rubén Enri i la baixa, ja habitual, de David Querol. Gordillo, per la seva part, no podrà comptar, per lesió, amb Ramiro Guerra, Javi Jiménez ni Josua Mejías.

PUBLICITAT