Concert Vermut d’Al Caliu a Riudoms

El cicle de cantautors i cantautores del Camp de Tarragona celebra l’edició hivernal i es podrà veure aquest diumenge, 31 de març, a les 12:30 a la terrassa del CERAP. 

La setena edició del cicle hivernal de Al Caliu arriba per primera vegada a Riudoms. I ho farà amb un triple concert amb la cançó intimista d’Ignasi Arévalo, el rock del bosc de Yuriós & Bruna i l’estil folk rock de Tòila i les Guineus. Tres concerts acompanyats d’un vermut a la terrassa del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

Aquest esdeveniment es fa amb el mètode taquilla inversa, en el que els assistents pagaran a l’acabar els concerts el que considerin oportú.

Aquest col·lectiu de música va néixer el 2012 i en aquesta edició ha ampliat els territoris on hi fan parada amb Vilaplana, Riudoms i Alcover i artistes: amb Yuriós & Bruna, Rubén Aguilar i On FARIA. L’objectiu d’Al Caliu és el de fer pinya i fer visible la gran quantitat de grups emergents a les comarques del camp de Tarragona

El cicle de concerts Al Caliu porta en marxa des del gener i acabarà el pròxim mes d’Abril havent passat per nou municipis de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la conca de Barberà.

PUBLICITAT