Comencen les obres de reposició de l’asfaltat de La Masia a Vinyols i els Arcs

Donen inici les obres de reposició de l’asfaltat de la urbanització La Masia a Vinyols i els Arcs, tal i com va informar el mateix Ajuntament de Vinyols aquest dimarts 24 de juliol.

Les obres d’aquesta urbanització La Masia avancen a bon ritme i fins al moment es compleixen els terminis previstos acordats entre l’Ajuntament i l’empresa constructora que s’encarregarà de realitzar aquests treballs.

Aquest dimarts dia 24 de juliol s’ha treballat en l’asfaltat dels carrers Antoni Gaudí, Domènech i Montaner, i la plaça Josep Fontserè i Domènech que tenien el paviment malmès, degut al desgast que s’hi ha anat produint en els darrers anys. Per aquest motiu l’Ajuntament i regidors de Vinyols han decidit començar totes les obres, considerant-les ja absolutament necessàries.

D’altra banda, l’Ajuntament informa que aquesta obra d’arranjament dels carrers de la Masia es complementa amb la renovació de l’enllumenat, que se substituirà per un sistema  més eficient. Tot el projecte urbanístic és dels més importants que durà a terme l’Ajuntament de Vinyols aquest any.

 

PUBLICITAT