Castellvell s’endinsa en l’ultra trail amb la primera Cursa Trenkakames

Ja estan obertes les inscripcions per a la Cursa Trenkakames, la primera cursa de muntanya de Castellvell del Camp. Una prova d’ultra trail que se celebrarà el dissabte 25 de maig i consistirà a pujar i baixar corrent set vegades l’Ermita de Santa Anna.

La sortida serà el dissabte, a les 09:30 h, des del carrer Pompeu Fabra, 1. Els participants tindran el repte de completar 9,1 km d’ultra trail. Les persones que vulguin també podran participar en una segona modalitat més fluixa per completar la ruta, amb dues pujades i baixades al turó de 2,5 km. La prova comptarà amb un punt d’avituallament per als participants.

El regidor d’Esports de Castellvell del Camp, Jordi Fortuny, explica que “la idea era fer una cursa de muntanya que fos emblemàtica pel poble i van considerar que el turó de Santa Anna era el lloc idoni per fer-la”. A més, aquesta primera edició coincideix amb el 600 aniversari de l’ermita. Fortuny assenyala que, després de l’experiència d’aquesta primera edició, s’acabarà de definir com serà la cursa amb l’objectiu que formi part del calendari de proves d’ultra trail de Catalunya.

PUBLICITAT