Castellvell del Camp anuncia els premiats del concurs literari “el Portal”

El passat 21 de març es va celebrar el Dia Mundial de la Poesia, i per commemorar-lo, a Castellvell del Camp es van descobrir els premiats del 9è concurs literari el Portal, enfocat a aquelles persones que vulguin escriure, independentment de formar part del municipi.

S’han rebut un total de 25 treballs, 11 de poemes curts i uns altres 14 de narrativa curta en Català. Dintre de la categoria de poesia, en primer lloc, ha quedat la Rosa Maria Masdeu, amb el seu poemari anomenat Intensa Penombra, i, en segon lloc, Anna Molina Casado, amb La Por de Perdre’ns. En la categoria de narrativa curta, el primer premi se l’emporta la Marta Vallveig amb Els Que Marxen i, en segon lloc, trobem la narrativa de l’Eiva Peregrí. Els premis s’entregaran el divendres abans de Sant Jordi. En declaracions a Carrer Major, Jordi Jové, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castellvell del Camp, explica algun dels objectius d’aquests premis.

Els guanyadors de les diferents categories s’han emportat un premi metàl·lic de 700 i 300 euros pels escriptors de narrativa curta i un altre de 300 i 150 pels de poesia, tot i que s’està valorant equiparar més aquest últim premi, ja que, com ha dit el regidor, “la poesia es mereix tenir un premi igual”.

PUBLICITAT