Castellvell celebra Sant Jordi amb l’abril ple d’activitats literàries i culturals

Castellvell del Camp celebra enguany la diada de Sant Jordi amb un programa d’activitats literàries i culturals que s’allargarà durant tot el mes d’abril. L’acte central serà al Parc de les Oliveres el divendres dia 19.

Aquest dia se celebrarà la diada de Sant Jordi i tot el parc s’omplirà de les tradicionals paradetes de les entitats i també hi haurà el punt d’intercanvi de llibres de la Biblioteca. A la tarda hi haurà un berenar i la presentació del Conte del Lluert 2024, el concurs de contes infantils que va guanyar l’Oriol Beltran Taus. Al vespre, i com a cloenda, actuarà el Cor Lianna, una coral nascuda al poble i formada per quasi 45 persones.

Durant tot el mes es presentaran llibres i contacontes a la Biblioteca Municipal i a la Sala Gran del Casal d’Entitats. El toc musical no hi faltarà. El dissabte dia 20, a l’església de Sant Vicenç, es podrà escoltar música renaixentista en directe i finalment el dia 21 la Coral de l’Associació de Gent Gran l’Era de Castellvell farà la tradicional Cantada de Caramelles en diferents llocs del poble.

PUBLICITAT