Castells per Sant Jordi a Riudoms

En marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Riudoms ha programat una jornada castellera amb tres de les colles de més renom al territori: la Colla Vella dels Xiquets de Valls; la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.

La jornada castellera se celebrarà el diumenge 28 d’abril -dia de les eleccions generals- a les 12 hores a la plaça de l’OM.  L’Ajuntament justifica la jornada com una continuació el seu compromís amb la cultura popular i les tradicions del país català.

El diumenge 28 es podran veure les actuacions de tres grans colles: la Colla Vella de Valls, que va ser la guanyadora del concurs de castells del 2018 amb un 4d9 sense folre. La colla Jove de Tarragona, tercera del concurs, va descarregar per primer cop en la seva història en el primer intent el 4d9fa. El tercer participant de la jornada castellera a Riudoms seran els Xiquets de Reus, que revalidaven el 3d9f i van quedar primers del Concurs de Castells 2018 de la jornada de dissabte.  

PUBLICITAT